Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

collapse

Author Topic: Overworld being recognized as dimension 16  (Read 285 times)

Bayside308

  • Plug-in Maker
  • Full Member

  • Offline
  • ****

  • 216
  • Reputation:
    +10/-0
    • View Profile
Overworld being recognized as dimension 16
« on: January 25, 2017, 03:45:51 PM »
Hello!

For some reason, the main world (as specified in level-name) is being called dimension 16 by Rainbow. This means that sethome, home and TPA break (and I assume teleporter as well). Really not sure what to do. If it makes a difference, it is running behind Bungeecord.
Coming out with a Rainbow Network soon!

CodeCrafter47

  • Administrator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 507
  • Reputation:
    +125/-2
    • View Profile
Re: Overworld being recognized as dimension 16
« Reply #1 on: January 26, 2017, 02:53:36 AM »
Are you using the MultiWorld plugin?

Bayside308

  • Plug-in Maker
  • Full Member

  • Offline
  • ****

  • 216
  • Reputation:
    +10/-0
    • View Profile
Re: Overworld being recognized as dimension 16
« Reply #2 on: January 27, 2017, 01:54:17 PM »
I am
Coming out with a Rainbow Network soon!

Bayside308

  • Plug-in Maker
  • Full Member

  • Offline
  • ****

  • 216
  • Reputation:
    +10/-0
    • View Profile
Re: Overworld being recognized as dimension 16
« Reply #3 on: January 29, 2017, 12:02:04 PM »
It seems as though the dimension number increases by 1 every time the server restarts.
Coming out with a Rainbow Network soon!

CodeCrafter47

  • Administrator
  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 507
  • Reputation:
    +125/-2
    • View Profile
Re: Overworld being recognized as dimension 16
« Reply #4 on: January 30, 2017, 07:59:00 AM »
I made an update to the MultiWorld plugin lets see whether it fixes your issue.

 

* Notifications

* Member Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Recent Topics

Re: Run.bat File Not working by JD9999
[July 18, 2017, 02:52:12 AM]


Re: Run.bat File Not working by UnknownUser500
[July 17, 2017, 09:04:51 PM]


Re: Run.bat File Not working by smalakai17
[July 17, 2017, 02:42:32 PM]


Re: Run.bat File Not working by JD9999
[July 17, 2017, 04:32:10 AM]


Run.bat File Not working by smalakai17
[July 16, 2017, 09:54:16 PM]

* Forum Stats

  • stats Total Members: 3570
  • stats Total Posts: 12268
  • stats Total Topics: 1655
  • stats Total Categories: 5
  • stats Total Boards: 16
  • stats Most Online: 568